Carla

Met haar tewerkstelling op verschillende diensten zoals hartbewaking, kinderafdeling, intensieve zorgen en neurochirurgie heeft ze de meeste ervaring.
Ze is diensthoofd geweest op de geriatrie. Ze heeft een A1 diploma. Ze is in het bezit van een diploma palliatieve zorgen, waar ze 3 jaar voor heeft gestudeerd en via bijscholing heeft ze de referentie "Diabetes Educator" behaald.

Erwin

Heeft zijn ervaring opgedaan in de psycho- geriatrie. Hij heeft jaren als vrijwilliger gewerkt bij een kruisvereniging en al de scholing doorlopen van EHBO'er tot lesgever,heeft leren schminken om wondes te kunnen maken en daardoor konden leerlingen oefenen zowel in de klas als op een bedrijf.
Hij heeft vele diensturen gedaan op vrijwillige basis en de scholing doorlopen om mensen te helpen, die bij zware ongevallen betrokken zijn geweest of iets ernstig meegemaakt hebben zoals iemand zien sterven.
Ook sinds Erwin zelfstandige is volgt hij regelmatig bijscholingen via de voorzorg en heeft daar ook de cursus van referentie behaald in de diabeteszorg.

ERCA Verpleging

Met onze site willen we bekomen dat er gemakkelijker kan gecommuniceerd worden tussen artsen en verpleegkundige zodat er snel een interactie kan ontstaan.

Het werkgebied ligt voornamelijk in Paal, Beringen, Koersel, Beverlo, Ham en het Weyerke in Heusden-Zolder. Soms is Kwaadmechelen erbij of Ham om educatie te geven aan patienten met diabetes.